Προφιλ

Με σχεδόν 70 χρόνια παρουσίας στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας και της παραγωγής μοκετών, η εταιρεία Ι. ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε δεν θα μπορούσε παρά να κατέχει ηγετικό ρόλο στην αγορά λευκών ειδών και μοκέτας με εξειδίκευση την απαιτητική αγορά των ξενοδοχείων.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, κος Ιωάννης Σακαλίδης, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, ίδρυσε την Ι.ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε το 1951 στην καρδιά της κλωστοϋφαντουργίας στην Ελλάδα, στη Νέα Ιωνία Αττικής. Εργατικός, οξυδερκής, τίμιος αλλά πάνω από όλα άριστος γνώστης της κλωστοϋφαντουργίας κατάφερε να εδραιώσει την εταιρεία στην Ελλάδα ως μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού λευκών ειδών.

Η αρχή έγινε σε μία μικρή αποθήκη στην οδό Ιωνίας, στην περιοχή της Καλογρέζας, κατέχοντας μόνο δύο ξύλινους αργαλειούς. Χαρακτηριστικά, ο κος Σακαλίδης αναφέρει: “ έπαιρνα την παραγωγή της ημέρας στον ώμο και την  πουλούσα στο κέντρο της Αθήνας”. Ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε περίπου 30 χώρες ανά τον κόσμο και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.

Δευτερη Γενια

Σήμερα, έχοντας αναλάβει πλέον ενεργό ρόλο η δεύτερη γενιά, αλλά πάντα κάτω απο το βλέμμα του κου Ιωάννη Σακαλίδη, συνεχίζουμε την ανοδική πορεία βασιζόμενοι σε αρχές και αξίες που η ιστορία μας δεν μας επιτρέπει να αλλάξουμε:

  • Ποιότητα
  • Τιμιότητα προς τον πελάτη
  • ‘Άριστα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

1951: Ίδρυση της εταιρείας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής.
1973: Μετεγκατάσταση της εταιρείας στην περιοχή της Λυκόβρυσης και της Φιλοθέης.
1980: Αγορά της πρώην εταιρείας ERIOMAR στην περιοχή της Νίκαιας και δημιουργία ενός εργοστασίου βασισμένο σε Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα πρότυπα. Εκεί εργάζονταν περί τα 400 άτομα, για τα οποία ο κύριος Σακαλίδης είχε δημιουργήσει γήπεδο ποδοσφαίρου (με φυσικό επαγγελματικό χλοοτάπητα), γήπεδο μπάσκετ, βόλευ και πισίνα.
1991: Αγορά της εταιρείας ΑΘΗΝΑ και σταδιακή επιστροφή στην περιοχή που ιδρύθηκε η εταιρεία, στη Νέα Ιωνία.
1991: Αγορά της εταιρείας ARISTON με εξειδίκευση στην παραγωγή κουβέρτας.
1994: Αγορά της εταιρείας ΜΟΥΤΑΛΑΣΚΗ (ΠΡΩΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ) στη Νέα Ιωνία.
1998: Μετεγκατάσταση στην Πάτρα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 75.000τμ.
1999: Πρώτη εξαγωγική δραστηριότητα με αφετηρία τις αγορές της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας.

ΣΗΜΕΡΑ

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πάτρα και στη Νέα Ιωνία Αττικής, σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο  παράγουμε και εξάγουμε τα προϊόντα μας παγκοσμίως, η ποιότητα και η γκάμα των οποίων αναβαθμίζεται συνεχώς με σεβασμό προς τις ανάγκες του ξενοδόχου.
Στην Ι.ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε συνεχίζουμε επιτυχώς να προμηθεύουμε ξενοδοχειακές μονάδες με μοναδική προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών μας. Το άριστα εξειδικευμένο μας προσωπικό εγγυάται να  προμηθεύσει με τα κατάλληλα προϊόντα τη μονάδα σας σε τιμές χονδρικής πώλησης προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Επιπλέον, βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση, για θέματα που αφορούν τόσο την ποιότητα όσο και τις τελευταίες ξενοδοχειακές τάσεις. Οι γνώσεις μας πάνω στην κλωστοϋφαντουργία είναι εγγύηση, καθώς πηγάζουν από την εμπειρία χρόνων στον ξενοδοχειακό τομέα. Ζητήστε μας να σας στείλουμε δείγματα, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να τα ελέγξετε και να τα αγγίξετε. Είμαστε σίγουροι ότι καμία άλλη εταιρεία δεν θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα από εμάς, επειδή η προτεραιότητα στην προσωπική επαφή με τους πελάτες μας και η ικανοποίησή τους είναι το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι με τη δική μας βοήθεια θα επιτύχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο με την καθοδήγηση των κατάλληλων συνεργατών.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search