Σε ποιούς Απευθυνόμαστε

Οι σημερινές αυξανόμενες ανάγκες στο χώρο των ξενοδοχείων και γενικότερα του επαγγελματία, χονδρικής καλύπτονται άμεσα , από το πολύπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό , με άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση.  Η εταιρεία, καλύπτει όλο το φάσμα των λευκών ειδών, σεντόνια, παπλώματα, παπλωματοθήκες, κουβερλί, πετσέτες, μπουρνούζια, παντόφλες προσόψια  λουτροπετσέτες, πετσέτες πισίνας.

Η αυξανόμενη ζήτηση, για προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε προσιτές τιμές, οδήγησε στη δημιουργία του Ηλεκτρονικού καταστήματος.  Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας  καλύτερα πιο γρήγορα, για απόλυτη ικανοποίηση του Επαγγελματία της χονδρικής.

Μέσα από αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε( Ειδικά αν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας), για οποιοδήποτε νέο προϊόν.

Επίσης με ενημερωτικά tips που αναρτούμε  κατά καιρούς στο blog μας, θα έχετε συνεχή ενημέρωση και θα παραλαμβάνετε τα προιόντα που θελετε, με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε στην Παραγγελία σας .

Τα προϊόντα μας απευθύνονται από το μικρότερο κατάλυμα έως το μεγαλύτερο και το πιο πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Επίσης εξυπηρετούμε Σπα, κομμωτήρια, και λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου.

Βασική αρχή της εταιρείας παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών με την καλύτερη δυνατή σχέση, ποιότητας και τιμής.

Πολυτέλεια, στυλ και κομψότητα. Η Ι.ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της μέσα από τον διαρκή έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής. Την χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και τις επίσημες πιστοποιήσεις που αυτά φέρουν.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search