Η διεθνής έκθεση Xenia, το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας θα πραγματοποιηθεί 25 έως 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Για ακόμα μια χρονιά η εταιρία μας, Ι.Σακαλίδης Α.Ε., θα συμμετέχει στην επαγγελματική έκθεση “Xenia 2023”, με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μια φορά μία κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας αλλά και networking forum για ξενοδόχους, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, f&b managers, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και βιλών.

Με μια ολοκληρωμένη παρουσία όλων των προϊόντων μας που ήδη γνωρίζετε αλλά και πολλών νέων κωδικών και εκπλήξεων που σας ετοιμάζουμε, θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας και μαζί να αναζητήσουμε εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας εξασφαλίζοντας ποιότητα και άνεση στους πελάτες σας, τα οποία πρεσβεύει πιστά τα τελευταία 72 χρόνια η Κλωστοϋφαντουργική Βιομηχανία Ι.Σακαλίδης Α.Ε.

Η Διοίκηση και όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας μας σας περιμένουν με χαρά στην επαγγελματική έκθεση “Xenia 2023”, 25-27 Νοεμβρίου στο METROPOLITAN EXPO !

Share
go top