Το πολυαναμενόμενο και πιο επιδραστικό εκθεσιακό event στην Ελλάδα, η HORECA, έρχεται 10-13 Φεβρουαρίου για να αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Για ακόμα μια χρονιά η εταιρία μας, Ι.Σακαλίδης Α.Ε., θα συμμετέχει στην επαγγελματική έκθεση “HORECA 2023” στο METROPOLITAN EXPO, με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μια φορά μία κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας αλλά και networking forum για επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Με μια ολοκληρωμένη παρουσία όλων των προϊόντων μας που ήδη γνωρίζετε αλλά και πολλών νέων κωδικών και εκπλήξεων που σας ετοιμάζουμε, θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας και μαζί να αναζητήσουμε εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας εξασφαλίζοντας ποιότητα και άνεση στους πελάτες σας, τα οποία πρεσβεύει πιστά τα τελευταία 71 χρόνια η Κλωστοϋφαντουργική Βιομηχανία Ι.Σακαλίδης Α.Ε.

Η Διοίκηση και όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας μας σας περιμένουν με χαρά στην επαγγελματική έκθεση HORECA 2023”, 10-13 Φεβρουαρίου στο METROPOLITAN EXPO !

Share
go top